Gastenboek

felicitatie

Datum: 18-03-2012 | Door: Nelly en Herm Vanlier

Hallo Marjoleen en Jenny, Britt en Bente.
Marjoleen, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. De eerste zonder Don, maar volgens mij toch zo dichtbij.
Maak er een mooie dag van voor zover dit voor jullie mogelijk is.
gr. Nelly en Herm.

Hallo Marjoleen, Jenny, Britt en Bente

Datum: 17-03-2012 | Door: Gusta en Jan

Het is al weer ruim drie weken geleden dat we definitief afscheid hebben genomen van Don. Wat gaat de tijd toch snel. Toch staan we nog dagelijks stil bij dit enorme verlies en denken aan jullie. Als jullie behoefte hebben om het van je af te schrijven moet je dat vooral blijven doen. Misschien helpt dit bij de rouwverwerking. Er zijn altijd mensen die het blog blijven volgen en er troost en inspiratie uit putten.

één maand geleden

Datum: 15-03-2012 | Door: Esther, Erwin, Kiki, Sem en Tijn Spierings

15 februari-15 maart, één maand. Eén maand zonder Don, één maand zonder jullie pap. Hoop dat jullie een paar mooie dagen hebben gehad in Ermelo. Het voorjaar komt eraan. Bij ons thuis staat Don tussen de blauwe druifjes op het dressoir. Hoop dat
bij jullie het zonnetje ook weer gaat schijnen. Liefs van ons allemaal

Ermelo

Datum: 05-03-2012 | Door: Wilhelmien

Hopelijk zijn het "warme dagen" geweest!
Kus

ermelo

Datum: 01-03-2012 | Door: Erni

Marjoleen en meiden,
ik hoop van ganser harte dat jullie in Ermelo eventjes helemaal tot jezelf kunt komen. Even een pas op de plaats en alles van de laatste weken en maanden de revue kunt laten passeren. Om dan samen weer de kracht te vinden om verder te gaan met een leven zonder, maar ook zeker nog mét Don.

Lieve Marjoleen, Britt, Jenny en Bente

Datum: 29-02-2012 | Door: Marja en Kees

Wat was het een mooie, waardevolle en waardig afscheid 22 februari. We zijn blij dat we op deze manier afscheid hebben kunnen nemen. Het moet jullie ook steunen zoveel mensen om je heen te hebben. Wij wensen jullie allemaal de komende tijd veel kracht toe om dit verlies te verwerken, want slijten zal het nooit helemaal. Marjoleen, als je het even niet ziet zitten weet dan dat je bij ons ook altijd welkom ben en natuurlijk ook bij Anita en Ruud.

vele kussen en knuffels vanuit Maarssen

niet vergeten

Datum: 28-02-2012 | Door: Piet Kepèl

Dag Marjoleen, dames en familie, morgen alweer een week geleden dat we in de kerk en crematieplechtigheid zaten van Don. Ja het waren allemaal mooie woorden die gesproken werden voor Don. Heb diep respect daarvoor hoe iedereen dat deed en kon. Af en toe ging het wel eens door je heen en raakte het flink. Ik hoop dat jullie het allemaal een beetje een plaats kunnen geven na verloop van tijd maar met de achterban die jullie, Marjoleen, Jenny, Britt en Bente hebben moet dat toch wel lukken. Het gemis zal blijven omdat we Don ook niet mogen vergeten. Heel veel sterkte de komende tijd en blijven aan jullie denken,... Gr. Piet

mooi nummer

Datum: 27-02-2012 | Door: ange

tijdens mijn youtube surftocht kwam ik een prachtig nummer tegen: https://www.youtube.com/watch?v=XP_X9Y_jWqw

gecondeleerd

Datum: 27-02-2012 | Door: oktay

Liege marjoleen,en de kinderen,veel sterkte in deze moeielijke tijden!!!don beste broer rust zacht,

Voltooid

Datum: 27-02-2012 | Door: Wim en José Verheijen

De beschikking is gedagtekend. De teruggaaf is voltooid. De behandelingstermijn kon onmogelijk worden verlengd. De beschikking met onleesbare handtekening gaat het dode archief in. De herinnering is levend en voor altijd.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht