Blog

Al 2 maanden zonder Don

15-04-2012 08:25

Hallo,

Ik weet niet of het nog gelezen wordt maar vind nu zelf wel dat ik het blog moet gaan afsluiten. Vandaag is het 2 maanden geleden dat Don is overleden wat vliegt de tijd. Het gemis blijft en dat zal ook niet anders worden, maar wat dan gezegd wordt we moeten verder, en dat is natuurlijk ook zo, maar het blijft lastig. Toch durf je ook alweer plannen te maken, vakantie boeken en de tuin veranderen hoort daarbij, de tuin veranderen kwam omdat we Don straks een plekje willen geven in de tuin en dit moet natuurlijk een speciaal plekje worden. Van zijn collega's krijgen we nog een boom deze zullen we moeten leiden als een parasol want Don zat nooit in de zon dus moeten we hier dan rekening mee houden, (nee het wordt geen Lindeboom)  Mensen hebben aangeboden om te komen helpen vraag maar zeggen ze dan laat maar weten en ik kom helpen dit waarderen we zeer.  Ook zo het medeleven nog van zoveel mensen die vragen hoe het is, we staan echt niet alleen. Wij willen iedereen nogmaals BEDANKEN voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan in welke vorm dan ook, wij moeten door maar voel dat het ons gaat lukken, samen zijn we sterk, en er zijn echt veel mensen die ons hier in steunen, dus voor de laatste keer BEDANKT!!!!!

Groetjes Marjoleen, Jenny, Britt en Bente

 

 

 

Wat gaat het snel

01-03-2012 07:47

Hallo lieve mensen,

Ik voel dat ik toch nog niet helemaal klaar ben met schrijven. Ja het is alweer ruim 2 weken geleden dat Don is overleden, dus ruim een week dat we defenitief afscheid namen, en nog steeds horen we wat was het "geweldig" als we dat tenminste mogen zeggen, als we van iemand die ons lief was voorgoed afscheid hebben moeten nemen. In het begin is het een roes de eerste week is Don nog thuis heb je toch nog iemand om wat tegen te vertellen. Maar nu is het dus al echt  ruim een week leeg, het huis, want overal is een lege plek, maar je voelt het ook letterlijk in je hart je mist een stuk.

Gister ben ik met de drie dörskes, Don's moeder, Miriam en Ruud en nog enkele van de familie naar het werk geweest van Don, weten we nu eindelijk wat hij er "precies" deed, want Don nam het werk nooit mee naar huis, praatte er ook heel weing over, eerst een kleine uitleg. Daarna naar zijn werkplek, zijn bureau, hij was toch wel creatief er was van alles wat hij 'gefreubeld" had. Raar is het als je dan zijn agenda leest weer zijn handschrift ziet, en wat was het laatst wat hij had geschreven in zijn agenda op 11 november OPENING CARNAVAL, dit werd toen anders hij moest de 11e van de 11e in het ziekenhuis zijn kreeg toen een kleine ingreep, de assistente zei meneer Gielen u moet dan 's morgens NUCHTER komen, waarop Don toen zei dit is me nog nooit gebeurd de 11e van de 11e nuchter. Nadat we zijn werkplek hadden gezien, hebben we nog samen met het hele team gelunched. Het deed ons na afloop allemaal goed ook dit stukje hoort voor ons bij het verwerken. Collega's van Don allemaal nogmaals bedankt.

Zoals veel mensen weten die bij 1 van de diensten zijn geweest hebben we alles op DVD laten zetten, wat is dit fijn dat we dat gedaan hebben voor ons zelf en zeker voor de kinderen dat ze het over een paar jaar nog eens terug kunnen kijken, en nu ook voor de mensen die er niet bij hebben kunen zijn we hebben het al een paar keer gekeken, het is super gefilmd pap Cuijpers bedankt.

Dadelijk vertrek is met onze drie dörskes een paar dagen naar een hotel in Ermelo gewoon lekker een paar dagen rust lekker onder ons vieren, dit is wel raar bedenk ik nu dat ik schrijf lekker onder ons vieren het is dus nooit meer onder ons vijven. Wij proberen te gaan genieten, en wie weet kom ik nog een keer terug op het blog, weet nu nog niet of ik klaar ben met schrijven.

Groetjes Marjoleen

 

Ben nog niet klaar

24-02-2012 07:22

Hallo hier ben ik weer,

Kan het nog steeds niet laten.

Kanker wat is dit Klote, K*t, kan niet, het was te Kort, maar wat kregen we ervoor terug voor iedereen die bij ons is/ was ,

Kwaliteit, Knokken, kusjes, kracht Krijgen, Kanjers, Kom op en toch ook wel Knap,en uiteindelijk het was Kei sjon, alles Kumt goe.

Groetjes Marjoleen

 

WA WAS UT SJON!!!!!

23-02-2012 22:12

Hallo lieve mensen,

Hier ben ik nog een keer, ben net terug met de drei dörskes, we zijn samen wat gaan eten, en wat kunnen we terug kijken op een geweldig afscheid. Niks had anders gemoeten alles liep zoals het liep. Ik  (wij) ga niemand persoonlijk bedanken want dan gaan ik mensen vergeten, dankzij IEDEREEN was het een afscheid wat we van tevoren niet hadden kunnen voorspellen. Wat zal DON trots zijn op ons allemaal. Don zei vorige week dinsdag al Marjoleen je gaat het redden we hebben een geweldige familie en we hebben veel vrienden en die gaan jullie allemaal helpen. En dat was/is ook zo. Wat er bij de avondwake, de uitvaartdienst en crematie gezegd is, was SUPER. En dan is alles voorbij en kom je 's middags thuis wat is dit dan een leeg gevoel. Ik was "kapot" lag dan ook al om 21.00 uur in bed en gelukkig heb goed kunnen slapen, zei 's morgens nog tegen Don nu is het afgelopen met die flauwekul je hebt me een week wakker gehouden en nu vannacht wil ik slapen, en ja dat is gelukt. Dan word je wakker eerst een potje huilen, en dacht toen vandaag wil ik dat alles gepoetst wordt, en daar hebben we dan weer familie voor, ik hoef dit maar te vragen en het wordt geregeld ze hebben alles opgeruimd en gepoetst, bedankt.  "Madam" ging bloemstukken wegbrengen eerst naar het graf van de pap van Don en onze pap, daarna naar de familie van de mensen waar we ook te vroeg afscheid van hebben moeten nemen. Britt ging met Jan naar de bank het geld storten van de collectebussen met het geweldige bedrag van 805,10 euro dit alles voor het doel waarvoor zoals jullie inmiddels weten 7 juni gefietst gaat worden.  (donatie's zijn nog altijd welkom)

Nogmaals namens DON (ik weet zeker dat hij heeft genoten), Jenny, Britt, Bente, de GANSE familie en mijzelf BEDANKT!!!!! 

 

Eigenlijk moet ik naar bed maar.......

19-02-2012 23:04

Hallo lieve mensen,

Ja ja ik weet het, ik moet naar bed maar kan nu nog niet slapen voor ik weer wat van mij heb afgeschreven. Wa was het sjon vandáág. En echt niet alleen vandaag alle dagen al, het is niet te begrijpen wat er gebeurt, dIt had nooit iemand kunnen voorspellen. Vanmorgen scheen de zon, ze hadden regen voorspelt, ik zei tegen Don "DE ZON" is er vandaag niet bij maar hij zorgde wel dat de zon scheen. Haha maar even later een beetje sneeuw wilde hij ons toch nog even pesten in mezelf zei ik verdomme Don dé moete ge nie doe!!!!!! En gelukkig hij luisterde één keer, de zon kwam terug. Tijdens de optocht zei ik al nu weet ik zeker dat het goed is zo, stel je voor dat Don nog met z'n bed voor het raam had gestaan en kon niks zien, omdat iedereen voor hem zou staan, wat zou hij zich geërgerd hebben, en vooral verdrietig geweest zijn dat hij er niet bij kon zijn.

En dan de laatste wagen de PRINSENWAGEN, Jenny zei: mam luister. Ik zei dit komt mij bekend voor, o ja en toen viel het kwartje ik dacht nog dat is toevallig dat ze nu net z'n laatste carnavalsnummer spelen (sorry, soms ben ik echt blond) maar dit was geregeld door de Kieveloeët. De steken gingen af uit respect voor onze Don. Hij heeft het verdient. JONGENS BEDANKT!

Groetjes Marjoleen

Hoi hier ben ik weer.

18-02-2012 08:38

Hallo lieve mensen.

Wat doet het goed om alles van je af te kunnen schrijven, dus dat doe je dan ook maar, voorlopig geef ik de "pen" die ik van Don heb gekregen niet meer af.

Gister was het erg druk, Don vindt dit alleen maar fijn hier leefde hij voor, voor al die mensen. 's middags kwam de Kieveloeët bij Don wij gingen naar hem toe, Jenny, Britt, Bente, Don z'n moeder werden er bij geroepen, ik zei, en dan nu voor onze Don, de léste kier leeve de Kievoeët zingen.  De hofzanger doet zelf niet meer mee, maar dat doen wij nu voor Don. Zo dat was eruit, ging goed, en wat doe je dan als echte Kieveloeëter: je drinkt een fles bier. Don deze is voor jou, jij zou dan gezegd hebben nog enne en dé is dan de leeste wat natuurlijk niet waar was. Vooruit nie zannike nog enne en dé is dan de allerleeste gon we nor husj. Kom Joost we gon.

Voor de Kieveloeët was het goed dat ze hier waren geweest  ze weten nu dat de Carnaval kan beginnen, het zal zijn met een lach en een traan maar ook die horen bij elkaar, speciaal zal het zijn voor Rudie en Resy, maar ze weten nu dat ze kunnen en mogen genieten. 

Voor jullie allemaal GENIET van de komende carnaval.

Groetjes Marjoleen

Goede morgen

17-02-2012 07:23

Hallo lieve mensen.

Na 2 nachten nagenoeg niet geslapen te hebben nu toch een redelijke goede nachtrust gehad. Eerst een potje liggen huilen, Don goedemorgen gewenst en gevraagd of hij mij weer gaat helpen met alles op papier te krijgen, want hier was Don goed in, en ik voel dus ook dat hij mij hier mee aan het helpen is.

We hebben al veel geregeld wat voelt het toch goed dat je zoveel hulp krijgt van je familie vrienden collega's en iedereen. Ben daar erg trots op.

Voor degene die geen kaart hebben ontvangen beschouw het blog als uitnodiging.

De avondwake is dinsdagavond om 19.00 uur in de St. Nicolaaskerk te Meijel.

De uitvaartdienst is woendagmorgen om 10.30 uur in de St. Nicolaaskerk te Meijel

De crematieplechtigheid is woensdagmiddag om 13.00 uur in de Aula van crematorium Midden-limburg, Kasteelweg 10 te Baexem.

Aansluitend gaan we naar het Oranje Hotel in Meijel voor een kop koffie en een broodje daarna drinken we samen dan ook nog en pilsje op onze Don.

Zoals jullie weten gaat Gonard de neef van Don de Alpe-duzes fietsen hiervoor plaatsen we collecte bussen achter in de kerk de hele opbrengst zal gaan naar dit goede doel.

Tot zover het laatste nieuws.

Groetjes Marjoleen

VERLOREN

16-02-2012 08:17

Hallo lieve mensen,

De tijd heeft Don ingehaald. De arts zei dinsdag nog tegen Don je gaat deze wedstrijd verliezen.  Don zei  ik houd het  op een gelijkspel. Maar Don heeft deze wedstrijd echt verloren hij had de verkeerde scheidsrechter.

We hebben gister uiteindelijk wel heel fijn afscheid van hem kunnen nemen, eerst onder ons vijven toen de meiden allemaal thuis waren gaf dit al een stuk rust. Daarna kwam zijn moeder, op een moment gaf hij aan dat Ruud en Miriam (broer en zus) moesten komen toen zij er eenmaal waren was het goed en heeft hij nogmaals van iedereen afscheid kunnen nemen. Het is goed zo er was geen weg meer terug.

Lieve allemaal nu moeten wij veel regelen en kaarten gaan versturen ik weet zeker er zijn mensen die misschien een kaart verwachten maar die wij dan zijn vergeten, beschouw het blog als een uitnodiging iedereen is welkom op elk moment, bij de avondwake, de uitvaartdienst,  de crematie en als afsluiting bij het Oranje Hotel om nog wat na te praten over onze Don. Hij had altijd graag veel mensen om zich heen dus nu zeker de laatste dagen dat hij nog onder ons is.

Don zei tijdens zijn ziekteperiode hier krijg ik energie van, nu is het zo dat wij energie van jullie krijgen.

Bijna voor de laatste keer IEDEREEN BEDANKT namens Don, Jenny, Britt, Bente en mij.

Groetjes Marjoleen

Hoe ga je dit schrijven?

14-02-2012 12:44

Hallo lieve mensen,

Dit zal voor ons het lastigste worden om te schrijven, het gaat echt niet goed met Don. Eerst dachten we nog gelukkig hij wordt niet ziek van de chemo,  maar nu is Don echt heel ziek en hij gaat deze strijd niet winnen. Vanmorgen is er een arts geweest en heeft dit Don dan ook medegedeeld. Gister toen de huisarts hier was geweest, was hij nog boos omdat hij nog aan het knokken was en wilde nog zo graag de 2e kuur maar dit gaat niet meer gebeuren. Ook wilde hij nog zo graag zelf wat op het blog zetten en iedereen bedanken voor alle reactie's maar dat doe ik nu namens hem iedereen DANK JULLIE WEL voor het medeleven. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen gaat Gonard een neef van Don de Alpe- dhuzes fietsen. Ik vraag dan ook namens Don steun Gonard en Don en samen gaan we de strijd aan tegen deze ziekte de link is:

Tot zover ik had jullie graag iets anders willen melden, maar helaas het is niet anders.
 
Groetjes Marjoleen
 
 

Weer thuis

03-02-2012 19:19

Hallo allemaal,

Gelukkig weer thuis zoals Don een uur geleden zei. De eerste chemo-kuur zit erop en tot nu toe is deze niet tegengevallen, nog geen bijwerkingen maar ze hebben ook gezegd, mocht de misselijkheid komen, gebeurt dit na 4 of 5 dagen. Donderdag moet Don terug naar het ziekenhuis dan worden de beide drains van de nieren weer vervangen. Daarna een week rust en zal hij 22 februari beginnen aan de tweede kuur. Bezoek is welkom, een uitzondering voor de mensen die verkouden zijn, want Don is hier erg vatbaar voor. Graag van te voren even bellen als je langs wilt komen.

Groetjes Marjoleen

1 | 2 | 3 >>