Hoi hier ben ik weer.

18-02-2012 08:38

Hallo lieve mensen.

Wat doet het goed om alles van je af te kunnen schrijven, dus dat doe je dan ook maar, voorlopig geef ik de "pen" die ik van Don heb gekregen niet meer af.

Gister was het erg druk, Don vindt dit alleen maar fijn hier leefde hij voor, voor al die mensen. 's middags kwam de Kieveloeët bij Don wij gingen naar hem toe, Jenny, Britt, Bente, Don z'n moeder werden er bij geroepen, ik zei, en dan nu voor onze Don, de léste kier leeve de Kievoeët zingen.  De hofzanger doet zelf niet meer mee, maar dat doen wij nu voor Don. Zo dat was eruit, ging goed, en wat doe je dan als echte Kieveloeëter: je drinkt een fles bier. Don deze is voor jou, jij zou dan gezegd hebben nog enne en dé is dan de leeste wat natuurlijk niet waar was. Vooruit nie zannike nog enne en dé is dan de allerleeste gon we nor husj. Kom Joost we gon.

Voor de Kieveloeët was het goed dat ze hier waren geweest  ze weten nu dat de Carnaval kan beginnen, het zal zijn met een lach en een traan maar ook die horen bij elkaar, speciaal zal het zijn voor Rudie en Resy, maar ze weten nu dat ze kunnen en mogen genieten. 

Voor jullie allemaal GENIET van de komende carnaval.

Groetjes Marjoleen