VERLOREN

16-02-2012 08:17

Hallo lieve mensen,

De tijd heeft Don ingehaald. De arts zei dinsdag nog tegen Don je gaat deze wedstrijd verliezen.  Don zei  ik houd het  op een gelijkspel. Maar Don heeft deze wedstrijd echt verloren hij had de verkeerde scheidsrechter.

We hebben gister uiteindelijk wel heel fijn afscheid van hem kunnen nemen, eerst onder ons vijven toen de meiden allemaal thuis waren gaf dit al een stuk rust. Daarna kwam zijn moeder, op een moment gaf hij aan dat Ruud en Miriam (broer en zus) moesten komen toen zij er eenmaal waren was het goed en heeft hij nogmaals van iedereen afscheid kunnen nemen. Het is goed zo er was geen weg meer terug.

Lieve allemaal nu moeten wij veel regelen en kaarten gaan versturen ik weet zeker er zijn mensen die misschien een kaart verwachten maar die wij dan zijn vergeten, beschouw het blog als een uitnodiging iedereen is welkom op elk moment, bij de avondwake, de uitvaartdienst,  de crematie en als afsluiting bij het Oranje Hotel om nog wat na te praten over onze Don. Hij had altijd graag veel mensen om zich heen dus nu zeker de laatste dagen dat hij nog onder ons is.

Don zei tijdens zijn ziekteperiode hier krijg ik energie van, nu is het zo dat wij energie van jullie krijgen.

Bijna voor de laatste keer IEDEREEN BEDANKT namens Don, Jenny, Britt, Bente en mij.

Groetjes Marjoleen